DRESSZKÓD

A dresszkód betartása a parti egyik legfontosabb eleme!

Több oka is van, hogy dresszkódos a rendezvény.

Ennek betartása garantálja, hogy magad is részese legyél a bulinak, ne csak, mint egy bámészkodó légy jelen.

Ez valamiféle biztosíték is. Ezzel bizonyítod, hogy tettél valamit azért, hogy részt vehess a bulin.

Illetve talán a legfontosabb, ez segít a rendezvény fülledt hangulatának emelésében, a szexpozitív tér kialakításában. Képzeld el, amikor a kapuk kitárulnak előtted, és egy varázslatos, buja és szabad világba lépsz be! Férfiak és nők a legelképesztőbb kosztümökben, dominák, szexi szubrinák, teljesen latexbe bújtatott testek, hámba öltözött férfiak, petplay szettben pompázó lények, ufók és földlakók, csinos transzvesztiták, tűsarkúk, láncok, bőrök, fűzők, testfestések elképesztő kavalkádja fogad…

Ha a minimumot célzod meg, egyszer-egyszer véletlenül be lehet jutni, de mégis arra biztatunk, hogy légy kreatív, fantáziadús, extrém, perverz és őrült.

Szeretjük a szexit, az erotikusan provokatívat, a szokatlant, az egyedit, a különlegeset. Szóval légy extravagáns!

A nekivetkőzésnél vedd figyelembe, hogy a fétis öltözet nem arról szól, hogy mit veszel le, hanem arról, hogy mit veszel fel. Azaz szeretjük a szép meztelen emberi testek látványát, de ez a buli nem pusztán erről szól, ezért ügyelj arra, hogy legyen rajtad valami kiegészítő, valami fétis, ami megfelel az öltözködési szabályoknak.

Kérjük, hogy vedd figyelembe, hogy a dresszkódnak nem csak belépéskor kell megfelelned, hanem a teljes ott tartózkodásod alatt.

Ne aggódj, ha most először veszel részt fétis vagy BDSM partyn, minél vadabb és extrémebb az öltözéked, annál otthonosabban fogod érezni magad. Ez egy olyan hely, ahol a hétköznapi öltözékben (ha bejutnál) éreznéd magad kényelmetlenül.

Pont ez az extrém forgatag, az erotikus, perverz kavalkád tette az évek alatt különlegessé a Luxuriát.

KREATÍV, FANTÁZIADÚS, EXTRÉM, PERVERZ, ŐRÜLT, SZEXY, EROTIKUSAN PROVOKATÍV, SZOKATLAN, EGYEDI, KÜLÖNLEGES.

Ez 10 jelző. Ebből hány illik a ruhádra?

A PARTY AZ ALÁBBI ÖLTÖZÉKEKBEN LÁTOGATHATÓ

 • Lakk, latex, vinyl, PVC, gumi, bőr, műbőr, licra, fém, spandex, nylon, kötél (bondage), wetlook, átlátszó műanyag anyagú ruhák és kiegészítők.
 • Erotikus(!) fancy fehérnemű, fűző, fishnet, harisnyakötő, férfiaknak necc poló vagy ing.
 • Erotikus(!) szerepjáték jelmezek (fetish-animal, fursona, fetish-burlesque): macska, kutya, póni, prosti, rendőr, gengszter, burlesque, dísz (pl. katonai) egyenruha (fetish-uniform) stb. (Kizárólag abban az esetben, ha kimondottan erotikusak és nem téveszthetőek össze a hétköznapi viselettel (pl. sima gyakorló)).
 • Egyéb szubkulturákhoz tartozó extrém öltözetek: fetish-glamour, medical, fetish-goth, fetish-punk, fetish-cyber, cyber punk, cyber goth, fetish steampunk, fetish-chique, post-apocalyptic, pin-up, baroque, victorian, ABDL.
 • Erotikus(!) fetish-transvestite, (kinky) drag, sissy öltözet (a hangsúly itt is az erotikuson van, egy nőnek öltözött férfi önmagában nem fétis).
 • Különleges, extrém kiegészítők (nagyon-nagyon javasolt, mert szuper kiegészítőkkel bármilyen egyszerű ruhából fétis csoda lesz): maszk, hám, bilincs, csuklórögzítő, pánt, szíj, nyakörv, póráz, ostor, csipesz, lánc, extrém ékszerek, fejdíszek, nyakba valók, csokornyakkendő, gázálarc stb.
 • Extrém smink, őrült frizura, erotikus testfestés (body-art), folyékony latex, black-tape valamint meztelenül, illetve félmeztelenül kiegészítőkkel kiegészítve (kizárólag amennyiben a takart testrészeken viselt többi ruházat és kiegészítő a dresszkódnak megfelel).
 • Nem támogatott, de végső esetben elfogadott öltözetek: nagyestélyi, szmoking, frakk, black tie (kb. amibe elmennél egy vörös szőnyeges eseményre vagy egy nagykövetségi vacsorára).
 • Erotikus, szexy, extrém lábbelik: tűsarkú, platform, combcsizma, fetish bakancs (fényes bőr, műbőr vagy színes). . (cipőnél nem vagyunk annyira szigorúak, de azért utcai sportcipő ne legyen már)

A NEM MEGENGEDETT ÖLTÖZÉKEK

 • Poló (mintától, nyomattól, egyéb kiegészítőktől függetlenül).
 • Farmer (nadrág és/vagy egyéb ruházat), cargo vagy terepszínű nadrág, rövidnadrág, bermuda, pizsama.
 • Önmagában a szövet, textil, selyem ing (kivételt képeznek azok az esetek, amikor az ing egy teljes öltözék elengedhetetlen részét képezi vagy sok-sok extrém kiegészítővel együtt felvehető).
 • Nem különleges (leginkább szövet, hétköznapi) öltöny.
 • Munkaruha (a reverenda is ide sorolandó), beleértve a hétköznapokban használt egyenruhákat – kiegészítők nélkül – is (pl. rendőr, mentő, mozdonyvezető).
 • Sima boxer alsó, fürdőruha.
 • Sport- vagy tornacipő, strandpapucs (természetesen itt is vannak kivételek, ha valami nagyon extrém, akkor jöhet).
 • Egyéb, utcai viselet.

EGYÉB JAVASLATOK

Ha a fentiek alapján még bizonytalan vagy, az interneten sok-sok ötletet találsz.

Írd be pl. a keresőbe, hogy

 

De lejjebb is görgethetsz, és a képeket nézegetve is inspirálódhatsz.

 

Ha ezek után sem vagy biztos abban, hogy a ruházata megállja a helyét, küldj a szettedről egy egész alakos, arc nélküli képet, és visszajelzünk, hogy elfogadott-e a ruházat a partira, illetve, szükség esetén, min érdemes még javítani.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy ne engedjük be azokat, akik nem felelnek meg az öltözködési szabályoknak!
Aki megváltotta a jegyét előre, elfogadja ezeket a szabályokat és elfogadja, hogy visszatérítés sem jár, amennyiben a minimális dresszkód elvásároknak sem felel meg.

HOL SZEREZZEM BE A FÉTIS PARTY OUTFITTEMET?

Ha minőségi, akár személyre szabott, öltözéket vagy kiegészítőket keresel, akkor jó szívvel ajánljuk az alábbi helyeket:

 

 

De – a fétis dresszkódnak megfelelő – tökéletes ruhákat, kiegészítőket találhatsz a legnagyobb hazai turkálókban is

vagy ott van a SHEIN vagy TEMU, ahonnan pár hét alatt bármilyen örült ötletedet megvalósíthatod.

Valójában egy jó outfittet összehozni, nem feltétlenül pénz kérdés, inkább, kreativitás és bolondság.

És, nem győzzük hangsúlyozni, rengeteget számítanak a kiegészítők, kiegészítők, kiegészítők…

 

INSPIRÁCIÓK URAKNAK és URAKAT ÖLTÖZTETŐ HÖLGYEKNEK

2015 óta eltelt időszak tapasztalata, hogy a hölgyek könnyebben találnak maguknak megfelelő öltözéket. Az urak gyakran bajban vannak, hogy mit is vegyenek fel.

Fentebb leírtuk, hogy mi a megfelelő öltözék, de néha egy-egy kép többet mond ezer szónál.

Beszéljenek helyettünk a képek.

(A képek véletlenszerűen összegyűjtöttek, néha egy-egy részletét, néha az egész outfittet egyben ajánljuk)

Follow us on Social Media